Contoh pidato tentang kesehatan dalam bahasa Denmark

Contoh pidato tentang kesehatan dalam bahasa Denmark


Kære Hr / Fru Lærer
Kære administrativt personale
Hvis far stolt af alle mine børn alle de studerende på SMAN 4 Bogor

Først og fremmest lad os bede alle vores taknemmelighed for tilstedeværelsen af ​​den Almægtige Gud ved hans nåde kan vi stadig være opfyldt i dette rum i keadaah raske uden nogen form for fejl.

På denne lovende lejlighed at gøre det muligt for moderen at invitere dem alle til at bevare sundheden for vores krop, fordi med en sund krop, vi kan udføre vores aktiviteter godt også.

Men de fleste af os, nogle gange glemmer betydningen af ​​selve sundhed. Godt fordi vores aktivitet er meget solid og vores egen dovenskab, ofte gør os glemmer at altid bevare sundheden for vores krop.

Som et resultat bliver vi syge og vores aktiviteter vil blive afbrudt, og som smerte, at vi lider, vil det bruge penge for lægeudgifter, der undertiden ikke er få i antal.

Og hvis vi ønsker at se på, en sund livsstil er ikke en dyr post. For motion som jogging, gymnastik osv kræver ikke en masse penge og en fancy sted. Disse aktiviteter kan oprettes, i miljøet omkring os.

Desuden holder din kost er også meget nyttigt for vores sundhed. Ved indtagelse af fødevarer, der indeholder en masse næringsstoffer, så kan vi bevare sundheden for vores krop.

Mine børn er alle stolte far
Det virkede meget passende, hvis vi igen bekræftet vores antagelse, at sundhed er en grundlæggende kapital for os at være i stand til at bevæge sig med det maksimale. For det, lad os starte fra os selv, fra vores familier, og fra folk omkring os til at bevare sundheden for vores krop.

Der er to ting, vi kan forsøge at gøre for at holde dem sunde, så vi stadig kan gøre en prima aktiviteter, kan vi lære at det maksimale.

Først Undgå indtagelse af alkohol og narkotika. Gør dette et tabu for dig. Aldrig prøvet det, fordi det vil blive hooked. Afslut inhalerer toksiner i cigaretrøg. Bedre at drikke masser af vand.

For det andet, Prøv aktiv i en sport. Såsom kampsport eller gymnastik eller fodbold aerobi. Ud over resultater på dette område samt selvfølgelig vil du være sund.

Forhåbentlig denne beskrivelse er nyttigt for os alle. Endelig, hvis der er mindre tiltalende tale, mor menghaturkan ked af det.

Så og tak

http://baekdengkak.blogspot.co.id/
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Posting Komentar